Kaynak Tavsiyeleri

2024 TYT Tarih Kitap Önerileri

Merhaba. Bu yazımız da sizlere TYT tarih kitap önerileri başlığı altında kullanabileceğiniz soru bankası ve konu anlatımlı kitapları derlemeye çalıştık. Bildiğiniz gibi Tarih dersinin TYT konuları içinde önemli yeri bulunmaktadır. İster sözel ister sayısal alanda tercih yapın, TYT Tarih branşından sorumlu olacağınızı unutmamalısınız. Son yıllarda TYT sınavlarında özellikle Tarih dersinde yorum tipi sorulardan daha çok bilgi odaklı sorularla karşılaşmaktadır öğrenciler. 1 TYT Tarih sorusu fazla doğru yapmak sizi sıralamalarda oldukça yukarıya çıkaracaktır. Tavsiye ettiğimiz kitapların çoğu, zamanında bu kitapları kullanmış olan başarılı öğrenciler tarafından hazırlanmıştır. Sizin de önermek istediğiniz kitaplar varsa yorum kısmına yazarak üniversite adaylarına yardımcı olabilirsiniz.

TYT Tarih Soru Bankası Önerileri

Delta Yayınları TYT Tarih Konu Özeti

TYT Tarih Kitap Önerileri arasında en düşük seviyedekilere önerilenlerden biri de Delta Yayınları’dır. 12.Sınıf tyt hazırlığı için Tarih seviyem düşük diyorsanız eğer Delta Yayınları TYT Tarih Konu Özeti başlangıç seviyesinde olanlar için bir hayli yardımcı olacaktır.İçeriğin gün gün konular halinde ayrılmış olması seviyenizin gelişiminde olanak sağlayacaktır.

Kitap İçeriğine geçersek Delta yayınlarının hazırladığı TYT Tarih Konu Özeti video çözümleri mevcuttur ve 128 sayfadan oluşmaktadır. TYT Tarih Konu Özeti serisi ile bilgilerinizi tazeleyebileceksiniz. TYT Tarih Kitap Önerileri arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Yaklaşık 200 sayfadır.

Benim Hocam Yayınları TYT Tarih Soru Bankası

TYT Tarih Kitap Önerileri arasında en ünlü yayınlardan biri de Benim Hocam Yayınları’dır. Tyt Tarih seviyem düşük diyorsanız Benim Hocam Yayınevinin hazırladığı TYT Tarih Soru Bankası temel bilgilerden başlayıp,her sayfada çözümlü örneği ve sayfada bulunan sorular hakkında bilgilerin verilmesi başlangıç seviyesinde olanlar için bir hayli yardımcı olacaktır.

Kitap İçeriğine geçersek soru bankasının video çözümleri mevcuttur ve Kitap 208 sayfadan oluşmaktadır. TYT Tarih Kitap Önerileri arasında kolay-orta seviyedeki bu yayın ile TYT Tarih netlerinizi artırmanız kolaylaşacaktır. Yaklaşık 300 sayfadır.

Yayın Denizi Tarih Konu Anlatımı

TYT Tarih Kitap Önerileri arasında Yayın Denizi’nin içeriklerini atlamak olmaz. TYT Tarih Konu Anlatımı ile düşük seviyelerde öğrendiğiniz tarih bilgililerini kolay pekiştirebilirsiniz.Yine bu kaynak düşük seviyelerde tyt tarih dersine geçiş yapacak adaylar tarafından da önerilmiştir.Kitap İçeriğine geçersek soru bankasının video çözümleri mevcuttur ve Kitap 208 sayfadan oluşmaktadır. 300 sayfadan fazladır.m TYT Tarih Kitap Önerileri arasında daha çok konu anlatım odaklı olanlar için harika bir yayın.

Çözüm Yayınları 3D Tarih Soru Bankası

TYT Tarih Kitap Önerileri arasında orta ve zor seviyelere geçtiğimizde Çözüm Yayınları doğru bir durak olacaktır. Yukarıdaki başlangıç için önerilen kolay kaynaklı kitaplar bitiminde artık orta seviye soru bankaları çözmek adayın yararına olacaktır.Çözüm yayınevinin hazırladığı 3D Tarih soru bankası gerekli bilgiler verilip test şeklinde ilerlemekte ve bu oldukça adayın test çözme alışkanlığına sahip olma yolunda yardım eder.

Kitap içeriğine geçersek video çözümleri mevcuttur ve 272 sayfadan oluşmaktadır. yaklaşık 220 sayfadır. 3D serisi TYT Tarih Kitap Önerileri arasında en popüler olanlardan biridir. Soru tipleri sayesinde netlerinize doğrudan etkisi olacaktır.

Hız ve Renk Yayınları Tarih Soru Bankası

TYT Tarih Kitap Önerileri arasında Hız ve Renk Yayınları tarafından hazırlanan soru bankası klasikleşmiş sorular,kitap yeni öğretim için güncellenmiş olması öğrencilerin bu kitabı tercih etmesinde önemli bir etken’dir.Kitabın içeriğine geçmiş olursak video çözümleri mevcuttur ve 224 sayfadan oluşmaktadır.

Palme Yayınları Tarih Soru Bankası

TYT Tarih Kitap Önerileri arasında Palme Yayınları tarafından piyasaya sürülen soru bankası bilgi notları içermekle beraber sizlere ösym tarzında kazanım testleri ve Orijinal testler sunmakta.Kitabın içeriğine geçmiş olursak video çözümleri mevcuttur ve 350 sayfadan oluşmaktadır.

Limit TYT Tarih Soru Bankası

Adaylar tyt Tarih da diğer orta ve başlangıç olarak soru bankalarını çözdüm ve artık zor kaynaklara geçebilirim diyebilme seviyesinde ise önemli kaynaklardan biri olan Limit yayınevine ait olan soru bankasını çözebilirler. TYT Tarih Kitap Önerileri arasında Limit yayınlarının bu özel yayının içeriğine geçmiş olursak video çözümleri mevcuttur ve Kitap 318 Kitap sayfadan oluşmaktadır.

Karekök Yayınları Tarih Soru Bankası

TYT Tarih Kitap Önerileri arasında en zor kitapları ile bilinen Karekök Yayınları Tarih Soru Bankası öncelikle klasik sorular ile başlayıp adayı zor sorulara alıştırarak ilerlemekte yani sorular dengede’de denilebilir ayrıca orta seviye de iseniz bu kitabı da kullanabilirsiniz.Kitabın içeriğine geçmiş olursak video çözümleri mevcuttur ve 314 sayfadan oluşmaktadır.

Bu liste önceden bu kitapları çözmüş olan öğrencilere sorularak oluşturulmuştur. Listede olmayan fakat sizin severek çözdüğünüz tyt tarih kitap varsa yorum kısmına yazabilirsiniz. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu