Kaynak Tavsiyeleri

2024 TYT Coğrafya Kitap Önerileri

Merhaba. Bu yazımızda sizlere TYT coğrafya kitap önerileri başlığı altında kullanabileceğiniz soru bankası ve konu anlatımlı kitapları derlemeye çalıştık. Bildiğiniz gibi Coğrafya dersinin TYT konuları içinde önemli yeri bulunmaktadır. Tavsiye ettiğimiz kitapların çoğu, zamanında bu kitapları kullanmış olan başarılı öğrenciler tarafından hazırlanmıştır. Sizin de önermek istediğiniz kitaplar varsa yorum kısmına yazarak üniversite adaylarına yardımcı olabilirsiniz.

TYT Coğrafya Soru Bankası Önerileri

Yayın Denizi TYT Coğrafya Pro Soru Bankası

TYT Coğrafya Kitap Önerileri arayışında olanlar için zorlu soruların olduğu bir kaynak Yayın Denizi. Adaylar TYT Coğrafya da diğer orta ve başlangıç olarak soru bankalarını çözdüm ve artık zor kaynaklara geçebilirim diyebilme seviyesinde ise önemli kaynaklardan biri olan Yayın Denizine ait olan soru bankasını çözebilirler. Kitabın içeriğine geçmiş olursak video çözümleri mevcuttur ve Kitap 240 Kitap sayfadan oluşmaktadır.

Tonguç Kampüs TYT Coğrafik

TYT hazırlığı için Coğrafya seviyem düşük diyorsanız eğer Tonguç Kampüs TYT Coğrafik başlangıç seviyesinde olanlar için bir hayli yardımcı olacaktır. İçeriğin gün gün konular halinde ayrılmış olması seviyenizin gelişiminde olanak sağlayacaktır.

Kitap İçeriğine geçersek Tonguç yayınlarının hazırladığı TYT Coğrafik video çözümleri mevcuttur ve 216 sayfadan oluşmaktadır. TYT Coğrafya Kitap Önerileri arayışında olanlar için kolay ve orta soru tipleri ile konuların daha iyi oturmasını sağlayan yayınlardan biri olduğu söylenebilir.

Benim Hocam Yayınları TYT Coğrafya Soru Bankası

TYT Coğrafya Kitap Önerileri arayışında  olanlar için internetteki en poüpler yayınlardan biri de Benim Hocam’dır. Yukarıdaki başlangıç için önerilen kolay kaynaklı kitaplar bitiminde artık orta seviye soru bankaları çözmek adayın yararına olacaktır.

Benim Hocam yayınevinin hazırladığı soru bankası gerekli bilgiler verilip test şeklinde ilerlemekte ve bu oldukça adayın test çözme alışkanlığına sahip olma yolunda yardım eder.Kitap içeriğine geçersek video çözümleri mevcuttur ve 176 sayfadan oluşmaktadır.

Palme Yayınları TYT Coğrafya Soru Bankası

TYT Coğrafya Kitap Önerileri arayışında olanlar için en iyi yanıtlar Palme Yayınlarından gelmektedir. Palme Yayınları tarafından hazırlanan soru bankası klasikleşmiş sorular,kitap yeni öğretim için güncellenmiş olması öğrencilerin bu kitabı tercih etmesinde önemli bir etken’dir.Kitabın içeriğine geçmiş olursak video çözümleri mevcuttur ve 288 sayfadan oluşmaktadır. TYT Coğrafya Kitap Önerileri arasında kesinlikle en çok tavsiye edilenlerden biridir.

Limit Yayınları TYT Coğrafya Soru Bankası

TYT Coğrafya Kitap Önerileri arayışında  olanlar arasında zoru sevenlere Limit Coğrafya Soru bankasını öneriyoruz.

Öncelikle klasik sorular ile başlayıp adayı zor sorulara alıştırarak ilerlemekte yani sorular dengede de denilebilir ayrıca orta seviye de iseniz bu kitabı da kullanabilirsiniz.Kitabın içeriğine geçmiş olursak video çözümleri mevcuttur ve 328 sayfadan oluşmaktadır.

Hız ve Renk Yayınları TYT Coğrafya Soru Bankası

TYT Coğrafya Kitap Önerileri için Hız ve Renk Yayınlarının YKS Coğrafya özelinde hazırladığı bu kitabı kesinlikle es geçmemeliyiz. Hız ve Renk Yayınları tarafından piyasaya sürülen soru bankası bilgi notları içermekle beraber sizlere ösym tarzında kazanım testleri ve Orijinal testler sunmakta.

Kitabın içeriğine geçmiş olursak video çözümleri mevcuttur ve 286 sayfadan oluşmaktadır. TYT Coğrafya Kitap Önerileri arayışında olanlar için orta ve zor seviyelerdeki öğrencilere hitap etmektedir.

Okyanus Yayınları TYT Iceberg Coğrafya Soru Bankası

TYT Coğrafya Kitap Önerileri arayışında olanlar için henüz seviyenin düşük olduğu ve YKS Coğrafya konularının çalışmalarının taze olduğu öğrencilere Iceberg serisini tavsiye ediyoruz. Tyt Coğrafya seviyem düşük diyorsanız Okyanus Yayınevinin hazırladığı TYT Iceberg Coğrafya Soru Bankası temel bilgilerden başlayıp,her sayfada çözümlü örneği ve sayfada bulunan sorular hakkında bilgilerin verilmesi başlangıç seviyesinde olanlar için bir hayli yardımcı olacaktır.

Kitap İçeriğine geçersek soru bankasının video çözümleri mevcuttur ve Kitap 272 Kitap sayfadan oluşmaktadır. TYT Coğrafya Kitap Önerileri listemizden sizin için en uygun olanı seçmelisiniz. Özellikle TYT Coğrafya konularına ne kadar hakim olduğunuza göre karar vermelisiniz.

Bu liste önceden bu kitapları çözmüş olan öğrencilere sorularak oluşturulmuştur. Listede olmayan fakat sizin severek çözdüğünüz tyt coğrafya kitap varsa yorum kısmına yazabilirsiniz. 

İlgili Makaleler

13 Yorumlar

  1. BEN ŞUAN 11.SINIFIM VE ORTA SEVİYE MAT,EDB,COĞRAFYA,TARİH TESTLERİ ALACAĞIM .FAKAT KAYNAK ÖNERİLERİ HAKKINDA KARARSIZIM .ÖNERDİĞİNİZ SORU KİTAPLARI VAR MI.VEYA PARAGRAFA HANGİ KAYNAK İLE BAŞLAMALIYIM..

    1. Merhaba ben de seninle aynı durumdayım ve kafam çok karışık nereden ne ile başlasam diye düşünüyorum ama kaynak olarak az çok kafamda bir şeyler şekillendi. Tabi sen çok daha önce yazmışsın satın almışsındır belki. Yine de fikrimi belirtmek istedim.
      TYT MAT için herkeste olan üçdörtbeş alacağım ilk olarak onunla birlikte benim hocam tyt matematik kitabını almak istiyorum bunlar bence yeterli.
      PROBLEMLER için ben çok iyi olmadığım için çıtır çerez problemler,sıfırdan sonsuza problemler,rehber matematik problemler, çap problemler ya da yine benim hocamın problemler kitabı bunlardan birkaçını almayı düşünüyorum.
      PARAGRAF için hız yayınları, tonguç ,paragrafın şifresi, limit( bu biraz zormuş), arı, sınav, bilgi sarmal düşünüyorum.(ARI Y. VE HIZ Y. İLE BAŞLAYABİLİRSİN.)
      EDEBİYAT/TÜRKÇE için limit ,üçdörtbeş ve paragrafın şifresi
      TARİH benim hocam,palme,limit, üçdörtbeş hepsi olabilir
      COĞRAFYA palme, limit, benim hocam
      ben şimdilik bunların arasından her dersten 2şer tane olacak şekilde almayı düşünüyorum. Zaten az da olsa paragraf ve problem çözmeye çalışıyordum yazdıklarım ek olacak.

      1. Merhaba ben de sizinle aynı durumdaydım Mat için üç dört beş problemler için çıtır çerez almıştım diğer kitaplara şuan karar veremedim. Bahsettiğiniz kitapları satın aldınız mı? Memnun musunuz?

  2. Merhaba, coğrafya dersine sıfırdan başlayacağım ve en kolay yayından başlamak istiyorum. Önerebileceğiniz TYT Coğrafya soru bankaları var mı?

  3. Merhaba tyt cografya soru bankasi burdakilerin disinda referans tyt-ayt puan ve tek arasinda kaldim onerebileceginiz var mi

  4. Merhaba, ben henüz 10. Sınıf öğrencisiyim ve YKS hakkında en ufak bir bilgim yoktu. Websitenizdeki bilgiler beni gerçekten çok aydınlattı. Gerçekten bu işe emek verdiğiniz için sizi kutluyorum. Umarım dilediğiniz her şey sizinle olur! Çok teşekkürler…

  5. Merhabalar. Youtubeden video destekli konu çalışıyorum. Yeni başladım. Limit coğrafya çok zorlar mi beni zor bir kaynak mi lütfen cevap verebilir misiniz???

  6. merhaba tyt 2019 sınavına hazırlanıyorum.temelim yoktu.antremanlarla matematik 1 ve 2. kitabını bitirdim .şimdi hangi kaynağa geçmeliyim.yardımcı olursanız çok sevinirim.:)

  7. Öncelikle teşekkürler 12. sınıf öğrencisiyim ve kitap almak için araştırma yapayım dedim site karşıma çıktı. İlk defa siteye girdim ve verdiğiniz tavsiyelere güvenebilir miyim soru saçma gelebilir ama bu tavsiyeleri kimler hazırlıyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu