Kaynak Tavsiyeleri

2024 YKS Tarih Kitap Önerileri

Hepinize merhaba, bu makale içerisinde öğrencilerin merak ettiği YKS tarih kitap önerileri nelerdir? AYT Tarih soru bankası önerisi verebilir misiniz? gibi soruların cevabını YKS tarih kitap başlığı altında sizler için kaynak önerilerinde bulunmaya çalışacağız. Bu bilgilerden yararlanarak kendinize uygun bir kitap seçebilirsiniz. Kendi seviyenizde bir kitap seçerek daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Kitap önerileri yaparken piyasada en çok tercih edilen, öğrencilerin çözerken en çok sevdiği, öğretmenlerin en çok tavsiye ettiği, kitabın içeriği, kendini yeni sınav sistemine ne kadar güncellediği gibi faktörler göz önünde bulundurarak hazırlanmıştır.

AYT YKS Tarih Kitap Önerileri

Benim Hocam AYT Tarih Soru Bankası

YKS Tarih kitap önerileri arasında öğrencilerin sıklıkla talep ettiği yayınlardan biri de Benim Hocam AYT Tarih Soru Bankası’dır. Benim Hocam YouTube kanalında konu anlatımı videolarıyla bilinen, KPSS adaylarının da çok sevdiği Ramazan Yetgin tarafından yazılmıştır. Piyasada en çok tercih edilen kitaplardan biri olan bu kitap ile AYT Tarih dersine tam olarak hazırlanacaksınız. ÖSYM tarzı kaliteli sorularla donatılmış bu kitabın tamamı video çözümlüdür. Böylece çözemediğiniz soruların çözümlerini izleyebilirsiniz.

Karekök Yayınları AYT Tarih Soru Bankası

Karekök Yayınları AYT Tarih Soru Bankası YKS Tarih kitap önerileri arasında zor soruları ile bilinir. Zor seviye bir kaynak arıyorsanız öncü tercihiniz mutlaka Karekök yayınları olmalıdır. Zor olmasıyla bilinen bu yayının kitapları zor olduğu kadar da kalitelidir. Yeni nesil sınav sistemine ile tam uyumlu olarak hazırlanan kitaptaki soruların tamamı video çözümlüdür. Karekök Video Çözüm uygulamasını telefonunuza indirerek çözemediğiniz soruların çözümünü izleyebilirsiniz.

Hız ve Renk Yayınları AYT Tarih Soru Bankası

AYT Tarih kitap önerileri arasında yeni tip sorulara en yakın olan kaynak Hız ve Renk Yayınları AYT Tarih Soru Bankası’dır. Hız ve Renk yayınlarının kitaplarında kolaydan zora doğru giden test seviyeleri bulunuyor. Böylece çalıştığınız konu hakkında kolay, orta ve zor seviye sorular çözerek basamak basamak bilginizi pekiştirebilirsiniz. AYT Tarih soru bankası kitabının tamamı video çözümlüdür. Hız ve Renk Video Çözüm uygulaması ile çözümlere ulaşabilirsiniz.

Benim Hocam AYT Tarih Video Ders Notları

Benim Hocam AYT Tarih Video Ders Notları kesinlikle eksik konuları olan ve YKS Tarih kitap önerileri arayışında olanlar için kurgulanmıştır.

Benim Hocam YouTube kanalında Ramazan Yetgin tarafından anlatılan AYT Tarih konu anlatım videolarının tamamını bu kitapta bulabilirsiniz. Videolarla eş zamanlı olarak ilerleyen bu kitap sayesinde not alarak zaman kaybetmezsiniz.

Bu liste önceden bu kitapları çözmüş olan öğrencilere sorularak oluşturulmuştur. Listede olmayan fakat sizin severek çözdüğünüz YKS tarih kitapları varsa yorum kısmına yazabilirsiniz. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu