Kaynak Tavsiyeleri

2024 YKS Geometri Kitap Önerileri

ÜniRehberi olarak sizin için piyasadaki en iyi 2024 YKS Geometri kitap önerilerini derledik. Geçmiş yıllardaki ÖSYM sınavlarında TYT ve AYT bölümlerinde Geometri dersinden başarılı ile geçmiş öğrencilerin geri bildirimleri dikkate alınarak  özenle hazırlandı.

YKS Geometri kitap önerileri listesini aşağıda soru bankası ve konu anlatımlı olarak ayırdık. Kitaplar hakkında kısa bilgilendirme yaptık ve kitapların zorluk seviyelerini de bu bilgilendirmelerde belirttik. Bu sayede kendi seviyenize uygun kitaplar seçebilirsiniz. Çünkü herkes geometri yapabilecek diye bir şey yok. Bazı öğrencilerin iyiyken, bazı öğrenciler geometri dersinde o kadar iyi değildir. Kendi seviyenizin çok üstünde ya da çok altında kitap almanızın faydasından çok zararı olacaktır.

YKS Geometri kitap önerileri yazımızın bu bölümünde Soru Bankası Önerileri yapmaya çalıştık. Konu anlatımlı kaynak önerilerini yazının devamında bulabilirsiniz.

AYT YKS Geometri Soru Bankası Önerileri

3D Yayınları AYT Geometri Soru Bankası

YKS Geometri kitap önerileri arasında 3D yayınları tarafından hazırlanan bu AYT Geometri soru bankası kitabı orta seviye bir kitaptır. İçinde kolay sorular da olsa zor sorular da olsa genel olarak orta seviye sorulardan oluşmaktadır.

Kitabın içindeki sorular ÖSYM tarzına %100 uyumlu olacak şekilde hazırlanmıştır. Aynı zamanda kitabın içindeki soruların tamamı video çözümlüdür. 3D Video Çözüm uygulamasını indirerek çözemediğiniz soruların video çözümlerini izleyebilirsiniz. Kitap yaklaşık 230 sayfadır. Makul bir ücretle satıştadır.

Limit Yayınları TYT-AYT Geometri Soru Bankası

YKS Geometri kaynak önerileri arasında Limit Yayınları TYT-AYT Geometri Soru Bankası’nı da hatırlamakta fayda var. Limit yayınları tarafından çıkarılan bu kitap hem TYT hem de AYT oturumu için kullanılabilmektedir. Bu kitap da orta seviye bir kitaptır. Orta seviye kitaplar ÖSYM sınavlarına yakın tarzda olmaktadır. Bu nedenle orta seviye kitaplar gözünüzü korkutmasın. Yeni sınav sistemine uyumlu olarak hazırlanan Limit AYT Geometri soru bankası kitabının tamamı video çözümlüdür.

Okyanus Yayınları AYT Geometri Soru Bankası

Okyanus Yayınları AYT Geometri Soru Bankası kesinlikle YKS Geometri kitap önerileri arasında olmalı. Okyanus yayınlarının bu kitabı da orta seviye bir kitaptır. Kitap içindeki sorular kolaydan zora doğru ilerlemektedir. Böylece pekiştirme yaparak bilgilerinizin sağlamlaştırabilirsiniz. Kitabın içinde 1200’ü aşkın soru bulunmaktadır ve bu soruların tamamı video çözümlüdür. AYT Geometri kitap önerileri listemizde yer bulmaktadır.

Karekök Yayınları AYT Geometri Soru Bankası

Karekök Yayınları AYT Geometri Soru Bankası zor seviyedeki  YKS Geometri kitap önerileri arasındadır. Karekök yayınlarının hazırladığı bu kitap orta seviyenin biraz daha üstünde ve hatta sizi biraz da zorlayacak bir kitaptır. Kitap içinde bol miktarda pekiştirme yapabileceğiniz sorular bulunmaktadır. Kitabın tamamı video çözümlüdür. YKS Geometri kitap önerileri yazımızda kendine yer buluyor.

AYT YKS Geometri Konu Anlatımlı Önerileri

Palme Yayınları AYT Geometri Konu Anlatımlı

Palme Yayınları AYT Geometri Konu Anlatımlı ile aradığınız YKS Geometri kitap önerileri’nin cevabını bulmuş olacaksınız. Palme yayınlarının hazırladığı bu kitap yeni öğretim programına uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. YKS Geometri kaynak önerileri arayışında olanlar için ve  konu anlatımlı kitap arayanlar için uygun bir kitaptır. Kitap yaklaşık 150 sayfadır. Makul bir ücretle satıştadır.

Limit Yayınları TYT-AYT Geometri El Kitabı

Limit Yayınları TYT-AYT Geometri El Kitabı ile YKS Geometri kitap önerileri arasında konu eksiğinizi giderebilecek olanı seçmiş olursunuz. Limit yayınlarının bu kitabı ile hikaye kitabı boyunda otobüste, serviste hikaye okur gibi geometri çalışabilirsiniz. Hem TYT, hem de AYT geometri konularının bulunduğu bir kitapta konu anlatımlı kitap arayanlar için tavsiyemizdir. Kitap yaklaşık 95 sayfadır. Makul bir ücretle satıştadır.

Bu liste önceden bu kitapları çözmüş olan öğrencilere sorularak oluşturulmuştur. Listede olmayan fakat sizin severek çözdüğünüz AYT geometri kitapları varsa yorum kısmına yazabilirsiniz. 

İlgili Makaleler

6 Yorumlar

    1. Birey a geometri temel düzey kitaptır. Konu bilgisinden sonra çözülebilecek bilgiyi oturtacak güzel bir kitaptır. Sınavda geometri fulletmez elbet fakat biryerden başlamak lazım önce kolay orta sorular çözülmeli sonra zor sorular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu