Kaynak Tavsiyeleri

2024 YKS Coğrafya Kitap Önerileri

2024 YKS Coğrafya Kitap Önerileri listemizi oluştururken hem konu anlatımlı hem de soru bankası kitaplarından seçtik. Kitaplar hakkında kısa bilgiler vererek doğru kitabı seçmenizi sağlamaya çalıştık. Kendi seviyenizin altında yada üstünde kitaplar almanızın size zarar verecektir. Bu yüzden doğru kitap seçimi yapmalısınız. ÜniRehberi olarak TYT ve AYT sınavlarınıza çalışırken ihtiyacınız olan kaynakları sizin için derledik.

AYT YKS Coğrafya Kitap Tavsiyeleri

Limit Yayınları AYT Coğrafya Soru Bankası

Limit Yayınları AYT Coğrafya Soru Bankası YKS Coğrafya Kitap Önerileri arasında bir marka haline gelmiş bir yayın. Sınav ayarında sorular çözmek isteyenler için birebir bir kitaptır. Limit yayınlarını duyunca zor sorular aklınıza gelebilir. Ancak bu kitap zor değil. ÖSYM ne kadar zor soruyorsa bu kitapta da aynı zorluk seviyesinde sorular var.

ÖSYM tarzında soruların bulunduğu bu kitabı çözerek netlerinizin artmasını sağlayabilirsiniz. Tasarım açısından da başarılı bir kitaptır. Renklendirmeler, sayfa tasarımları soru çözerken sıkılmanızı önleyecektir. AYT Coğrafya Kitap Önerileri için çok doğru bir kaynaktır.

Benim Hocam Yayınları AYT Coğrafya Soru Bankası

Benim Hocam YouTube kanalında TYT – AYT Coğrafya konu anlatımları yapan Bayram Meral tarafından kaleme alınmıştır. Başarılı bir kitaptır. Öğretmenler ve öğrenciler tarafından beğenilen bir kitaptır. ÖSYM tarzı soruları ve orta seviye zorluk seviyesiyle Sözel ve Eşit Ağırlık öğrencileri için uygun bir kitaptır. AYT Coğrafya Kitap Önerileri listemizde yer almaktadır.

Yayın Denizi Yayınları AYT Coğrafya Soru Bankası

Yayın Denizi yayınları da başarılı kitaplarıyla bilinen bir yayındır. Aynı başarısını AYT Coğrafya soru bankası kitabında da göstermiştir. Bu kitapta da sınav ayarında harita soruları, konuyu öğreten ve bilgileri pekiştirmenizi sağlayacak sorular bulabilirsiniz. Kitabın tamamının video çözümlü olması da zorlandığınız soruların çözümünü öğrenmeniz de size fayda sağlayacaktır.

Okyanus Yayınları AYT Coğrafya Soru Bankası

YKS Coğrafya Kitap Önerileri için en bilinen yayınlardan biri de Okyanus Yayınları AYT Coğrafya Soru Bankası’dır. Başlangıç için uygun seviye bir kitaptır. Kolay ve orta seviyeye yakın sorular bulunmaktadır. Çalıştığınız konuları pekiştirmek için işinize yarayacak bir kaynaktır. Konularla ilgili temel bilgileri kavrayıp AYT Coğrafya dersinde ilerleyebilirsiniz. Kitap, konu anlatım ve özel soru çözme teknikleri videolarıyla desteklenmiştir. Böylece hem soru çözme teknikleri öğrenir hem de konu eksiklerinizi kapatabilirsiniz.

Limit Yayınları AYT Coğrafya El Kitabı

Limit Yayınları AYT Coğrafya El Kitabı ile YKS Coğrafya Kitap Önerileri ihtiyacınız giderilecek! Hikaye kitabı boyutunda olması sayesinde istediğiniz her yerde AYT Coğrafya çalışmanızı sağlar. Otobüste, serviste, evde, ders arasında, yatakta istediğiniz her an ders çalışabilirsiniz. Kitapta her detayıyla konular anlatılmaktadır. Önemli yerlerin altını çizerek çalışırsanız başarıya ulaşabilirsiniz.

Benim Hocam Yayınları AYT Coğrafya Video Ders Notları

YKS Coğrafya Kitap Önerileri için Benim Hocam Yayınları AYT Coğrafya Video Ders Notları es geçilmemelidir. Benim Hocam YouTube kanalında Bayram Meral tarafından yapılan AYT Coğrafya konu anlatım videolarıyla desteklenmektedir. Ders videolarında izleyeceğiniz tüm bilgileri daha detaylı şekilde bu kitapta görebilirsiniz. Videoları izlerken not alarak zaman kaybetmemek için bu kitabı tercih edebilirsiniz.

Bu liste önceden bu kitapları çözmüş olan öğrencilere sorularak oluşturulmuştur. Listede olmayan fakat sizin severek çözdüğünüz YKS coğrafya kitapları varsa yorum kısmına yazabilirsiniz. 

İlgili Makaleler

3 Yorumlar

  1. Bilgi sarmalı güzel yayın denizi bilim yoluda güzel çözdüm ve tavsiye ederim bey önerim katileli soruları var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu